+34 972 88 43 42

Empresa

La dilatada trajectòria de VINCLE CERDANYA, distingida per la nostra dedicació a la intermediació en la venda dels més excel·lents immobles de la nostra comarca, ens permet dir que hem participat en una innombrable quantitat de transaccions d’aquest exclusiu tipus de finques.

Les més destacades Urbanitzacions de la Cerdanya centren tota la nostra atenció. Ja han transcorregut 20 anys de dedicació exclusiva a un ÚNIC SERVEI: La Venda d’immobles a la Cerdanya, i això ens concedeix un coneixement profund d’aquest mercat d’immobiliari. Precisament és aquesta inèrcia imparable, la de la gran quantitat de clients satisfets dels serveis rebuts de VINCLE CERDANYA, el principal motiu del nostre èxit, a més de la motivació per continuar exigint-nos el màxim …

La nostra diferència és la nostra proposta única

Considerem que l’essència de la nostra activitat és aportar un assessorament altament professional i personalitzat, així com oferir un servei amb fort valor afegit i crear una relació de confiança única amb els nostres clients, tant propietaris com compradors.