Das (Ref. 1473)

Preu: 1.250.000€

Habitacions: 4

Banys: 3

Parcel·la: 400m²
Habitatge: 266m²

Habitacions: 4

Banys: 3

Parcel·la: 400m²
Habitatge: 266m²

Us presentem un projecte excepcional per construir una casa unifamiliar aïllada bioclimàtica, idèntica a una altre ja existent. Les imatges que veureu en aquest anunci corresponen a la casa ja construïda, oferint-vos una visió clara de com serà el projecte finalitzat.

A la planta baixa, trobem un gran saló menjador amb sortida directa al jardí i una cuina moderna i funcional. En aquesta mateixa planta també hi ha una habitació doble i un bany complet.

Pujant a la planta primera, es distribueixen dues habitacions dobles que comparteixen un bany. També hi ha una habitació suite amb bany privat, oferint un espai de confort per als propietaris.

Finalment, a la planta soterrani trobem un ampli garatge amb capacitat per a dos cotxes, un traster per emmagatzemar tot el que necessiteu, i una zona de safareig que facilita les tasques domèstiques.

Aquest habitatge aïllat bioclimàtic incorpora les tecnologies més avançades en eficiència energètica i sostenibilitat. Disposa d’aerotermia amb terra radiant, oferint una climatització òptima durant tot l’any. A més, compta amb plaques solars que redueixen significativament el consum energètic i la petjada de carboni. La seva arquitectura bioclimàtica aprofita els recursos naturals per maximitzar el confort interior i minimitzar l’impacte ambiental. Acabats d’alta qualitat i estil modern.

T'agrada aquesta propietat? Demana informació sense compromís

Nom(Obligatori)
Tens alguna pregunta per a nosaltres?