Prats i Sansor (Ref. 1389)

Preu: 1.690.000€

Habitacions: 7

Banys: 4

Parcel·la: 2.877m2
Habitatge: 420m2

Habitacions: 7

Banys: 4

Parcel·la: 2.877m2
Habitatge: 420m2

Extraordinària casa en un entorn veritablement meravellós. En endinsar-nos per la planta baixa, som rebuts per un elegant vestíbul que ens condueix a una zona de dia fabulosa. El saló, impregnat de lluminositat natural, convida al confort amb la seva acollidora llar de foc i una sala addicional perfecta per a jocs o moments de relaxació. Des d’aquí, s’accedeix a un encantador porxo que obre les portes a la bellesa exterior, creant un espai harmoniós entre la naturalesa i l’elegància interior, menjador molt ampli i cuina que disposa d’un generós espai d’office i un safareig, assegurant la funcionalitat. En aquesta mateixa planta, quatre habitacions i dos banys ofereixen comoditat sense igual. El garatge per a dos cotxes es presenta com un detall addicional de conveniència. A més, una suite amb sala d’estar ocupa un espai privilegiat sobre el garatge, afegint un toc d’exclusivitat a aquesta planta.

Ascendim a la planta primera i ens trobem amb un altre saló, proporcionant un espai addicional. Una segona cuina amb menjador, un bany, habitació individual, extraordinària sala i una altra habitació. Aquesta planta és molt polivalent, ja que pot ser utilitzada per diferents usos, ja sigui gimnàs, despatx, espai de convidats o fins i tot per fer un habitatge independent.

En resum, aquesta casa combina l’elegància amb la funcionalitat en un entorn fabulós que convida a gaudir de la Cerdanya en família.

T'agrada aquesta propietat? Demana informació sense compromís

Nom(Obligatori)
Tens alguna pregunta per a nosaltres?